İyilikte Yarışan Sınıflar, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi Kapsamında Ödül Töreni Yapıldı

08.05.2023 189

İyilikte Yarışan Sınıflar, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi kapsamında Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'nın da destekleriyle okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasının ödül törenine Tavşanlı Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi katılım sağladı. Yarışma birincisi Kerem KARACA'ya "Tablet" ödülünü Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet SÖZER takdim etti. Yarışma ikincisi olan Nilüfer Melis BAYKAL' a "Akıllı Saat" ödülünü Şube Müdürü Süleyman AKAY takdim etti. Yarışma üçüncüsü Muhammed Hüseyin İYİÇALIŞKAN'a "Akıllı Bileklik" ödülünü şube müdürü Sedat KOCA takdim etti.
Harçlıklarını bağışlayarak Sekiz Yetim Kardeşimize sahip çıkan Okulumuzun tüm öğrencilerine ve Öğretmenlerine Yetim Kardeş Projesine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz, ayrıca düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Moymul Ortaokulu Eğitimde Öncü Kurum.

08-05-202308-05-202308-05-202308-05-2023